Objednej si LAY.....tady

Filmografie

Filmografie

28. června 2015 v 21:15 | Majdush.xD
1984
1985
1986
1987
1990
1992
1993
1994
1995
1997
1998
1999
2000
2001
2002
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly

Lego pirates of the caribbean 4

1. října 2011 v 21:13 | Majdush.xD
Tady je video jak někdo hraje hru s pirátama z karibiku 4, je to docela dobrý, noo ale zahrála bych si to radši sama :D

Líbačka z Rumového deníku

25. září 2011 v 21:55 | Majdush.xD

The Rum diary

28. srpna 2011 v 22:31 | Majdush.xD

Johnny depp- The Rum Diary - johnny-depp photo

The Rum Diary trailer

26. srpna 2011 v 17:20 | Majdush.xD

Oficial logo The Lone Ranger

15. srpna 2011 v 21:19 | Majdush.xD
imagebam.com

western Lone ranger

12. srpna 2011 v 13:43 | Majdush.xD

Sweeney Todd na pláži

29. července 2011 v 21:18 | Majdush.xD
Tohle sem náhodně našla na inťáku při hledání nějakých brushů nebo ak se to píše :D
 
 

Reklama